Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Parcela se zadnji put srela sa plugom 2014 godine.
Svaka cast, mozes i malo plice bice isto dobro.Jednom je podrivano a u ostalim godinama gruber na 20 cm +- nekoliko cm gore dole.
Nebih ni sejao ako bih radio da mi rodi 3-4t, ja sam imao kukuruz do pre mesec dana koji je obecavao taj prinos, sve je bilo tu, dobar sklop, izgurao je jaku i visoku masu, pa logicno je bilo da bude dobar ali nisam ni slutio da vezati 15 tropskih dana, mozda i vise.Prosle godine bilo je od starta lose, nisam ocekivao vise od 3-5t i na kraju je kisa popravila stanje.2018 i 19 imao sam preko 10 t to kod mene nije nemoguce Na osnovu stanja useva ja sam rekao da sam ocekivao ali visa je sila, ja tu ne mogu da uticemzeljko ovo sto si postavio izvuces se samo tako jedino nisi jos toga svestan
tebe kako citam boli sto si ocekivao 10t(verovatno po h) a to su vise nego dobre godine
Cici onakav sklop i klipovi ...min 5t po kJ .Jednom je podrivano a u ostalim godinama gruber na 20 cm +- nekoliko cm gore dole.
Jesen 3x16 300kg/ha i An 200kg/ha kad je bio u 4-5 listu, ciklonom prosao.Koliko je tu đubriva bačeno? Moje mišljenje je, da je i đubrivo doprinelo u velikoj meri takvom brzom sazrevanju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
E jesi lud za sve pare@sremac84 Jel to na oranom?