Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine barem vizuelno kukuruzi na strnjikama izgledaju najbolje.Na sojama su brzi poceli da podgorevaju
Ti si iz Kaca?Tamo je bilo lepo kise ako se nevaram?U južnoj Bački (šajkaška) najgora suša u poslednjih 70 godina , najmanje padavina za prvih 6 meseci ....a u julu nije bilo ništa ....
Mislim da smo najgore prošli od svih delova Srbije ali i panonske nizije !?
U junu i pocetkom jula ste dobili vise kise nego mi od nove godine.Varaš se...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Po izgledu onih kukuruza prema Sidu sa tablama ispred jos jedno 10 tak dana im ostaje , poslije toga ako ne padne kisa , poslije toga ni sveta vodica im ne pomaze da pada.E sad nastupa dramaturgija. Kise nista palo, nove nema.
Јуче јесте добили шта кише? Данас носио малине у БДП кажу код њих три капи као и код нас, а кажу у Куцури пала добра киша.Kod nas je poslednja kisa pala pocetkom Maja, i to toliko da mi spere ono sto sam prskao, a posle ni litre...
Repiste ili kasna setva.Drugo nemoze biti?
Ubrzava se iz dana u dan. Danas se vozao atarom bas dosta lista izmedju klipa i metlice zuti.Po izgledu onih kukuruza prema Sidu sa tablama ispred jos jedno 10 tak dana im ostaje , poslije toga ako ne padne kisa , poslije toga ni sveta vodica im ne pomaze da pada.
Ako se 3 litre računaju u dobru kišu,onda da...dobismo dobru kišu...Јуче јесте добили шта кише? Данас носио малине у БДП кажу код њих три капи као и код нас, а кажу у Куцури пала добра киша.
Sve zavisi da li ce biti i rose nocu, kukuruz i to koristi da prezivi.Ubrzava se iz dana u dan. Danas se vozao atarom bas dosta lista izmedju klipa i metlice zuti.
Jbg 3l bolje nego 3 kapiAko se 3 litre računaju u dobru kišu,onda da...dobismo dobru kišu...
Mico jos cekamo kisu?Mislim da je igra zavrsena.Rosa iako je slaba i hladne noći još koliko toliko drže useve u životu.