Paracinac88
Član
objasnili su sta znaci Z sto nose tenkovi i oklopne jedinice..kriv je zapad zbog rata i upravo to je razlog tog slova
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je razmak u redu ?
25cm je razmak a 70medjuredni, deluje redje jer ga grad otreso, ove godine sve je posjeno na 25cm kod mene.Koji je razmak u redu ?
Prvi put sejem 704, onako bez veze, plasio sam se svinja i bio sam u prvu, sjebali ga nacisto.Godinama sejem Pionir 9911, prosle godine sam imao i BC hibride, ove godine sam svesno uzeo nase hibride, koliko pratim tudje njive, ovde u kraju, odgovara im zemljiste, ove godine imam i 427, imam As 201, 606,666,677 i 704 onako uz K... ali nije los.Neko kaze nije susa, nisam imo vremena da slikam kako izgleda susa, moji kukuruzi su bili u top stanju, njive su uglavnom zabacene od sunca, dok mi je kod kuce jedna izlozena izgorela kao licna.Željko, jel imaš samo domaće hibride?
Zbog čega seješ zp704?