Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ono što je u izlogu ne mora biti i u radnji a mnogi se teše izlogom ali no.Ovakvih klipova kod mene ima samo na uzglavnici, kada se udje dublje u njivu je veliko razočarenje!
Svaka cas na komentaru kolega,I ja se tako salim da nekim mojim drugarima u vezo one izjave precednika da mi seljaci hocemo 20 dana godisnje da inamo posao oko psenice I kukuruza I da posle od toga zivimo celu godinu...Vidi se da covek ili nas toliko omalovazava i smatra retardiranima ili nemaa blage veze sa poljoprivredommШта хоћеш месец дана и радиш а оћеш да живиш ко Бег целу годину
I to netacnu (nepotpunu) racunicu..Прогнозе мин пољо су оптимистичније.Идоти само за дигитрон занају и њихову рачуницу.
Ti si napisao da napreduje a ne u proslom vremenu!Napredovao je dok je imao od cega, i dobro je izrastao, kao sto se vidi na slici, a sve dalje je upitno ako nedobije određenu količinu vode....