2808
Član
sutra ga siliramo,moja njiva dao bratu zbog goveda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas prave veliku stetu po ataru.vode nigde nema,snalaze se kako znaju.poceli su i po bastama da vrsljaju naveliko...domace zivotinje.Kod nas nema ni za kuvanje ,sem jazavca ,niko ne dira.
Nisi ga dao zbog goveda, vec zbog toga sto je los, ali nece se ni goveda tu najesti.sutra ga siliramo,moja njiva dao bratu zbog goveda
I da je bolji opet bih ga dao,malo je parce u pitanju 70 ari,seno podbacilo,imao sam i ja stoku pa znam kako je kad nema hrane a najvaznije taj mi je covek pomogao vise nego pola familije. Neki put treba imati i malo ljudskosti ili si zaboravio kako je to?Nisi ga dao zbog goveda, vec zbog toga sto je los, ali nece se ni goveda tu najesti.
Ok pobedio si ,nepismen samNeki put treba znati pravopis. Na to je bila upucena moja opaska.
U ovakvim godinama odnosno uslovima Pionir puca ko zrela dinja u odnosu na DKC. Mislim da sam postavio i prosle godine neke slike na sta je licio Pionir.
Ok pobedio si ,nepismen sam
Sta sve ovde vidim pojasni mi to: nemaju velike šanse?Pioniri još odolevaju vrućini...ali bez kiše nemaju velike šanse!
Послато са SM-A127F помоћу Тапатока
Bio sam do jednog kukuruza koji je blizu lukovnog semena ,kojeg smo posekli ali nisam slikao ,pošto nema šta .Po koji pabirak na 100 m2Bado nije svestan koliko dobar kukuruz ima čini mi se!
Kod mene je slično kad kod spajkija osim na uvratinama ih ima za kuvanje al ne znam što to da vam slikam.