Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel bi mogao da uporedis sa 2012 i 2017 sa 2022g, da znamo kako stojimo..Od 2004 godine na ovamo imam svaku kisu zapisanu.
Sad kad ga uhvati ova susa bice po dva pabirka, zbog toga sam kazao da je lose.Lose je po dva klipa eh ?,i to sto kazes,trebalo je po 3 klipa,ovo je bas lose ,Nije ni cudo sto neki clanovi pobesne na ovakve komentare.
To je samo u redu do komsije, bila mu je psenica pa da ne pogine sa travom.@ Poljoprivrednici
Nije loše što gura 2 klipa.
Loše je što ima travuljine u njemu.
Ništa se ti ne sekiraj, ako nema uslove da izgura oba klipa, onaj manji će postati hrana većem. Karikirano rečeno, pravo objašnjenje mogu dati agronomi...Sad kad ga uhvati ova susa bice po dva pabirka, zbog toga sam kazao da je lose.
Ništa se ti ne sekiraj, ako nema uslove da izgura oba klipa, onaj manji će postati hrana većem. Karikirano rečeno, pravo objašnjenje mogu dati agronomi...
Mene pitas?Jesi sejao nekada kukuruz?