Paracinac88
Član
Veruj mi da je bitan,dovoljno je sto prodjes rastreses zemlju otovris da dise i plus bacis na red djubre..Vestak je tu bitan, spartac na tavan pa kad ukinu hemiju spustaj ga dole
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veruj mi da je bitan,dovoljno je sto prodjes rastreses zemlju otovris da dise i plus bacis na red djubre..Vestak je tu bitan, spartac na tavan pa kad ukinu hemiju spustaj ga dole
Pa zato sto razmisljam da uradim prihranu psenice ovi dana ako padne sneg ako uhvatim slobodnog vremena a nekima je bas rano i za psenicu a kamoli za kukuruz. A jos se razmisljam da sve to ponovim i opet bacim za kukuruz zajedno sa psenicomPo meni pogresno, ali zasto ne bi isto radio ako ti se dobro pokazalo?
Limanova jako rano otpusti vlagu pa je treba rano skidati konkretno kod nas bude u jusu izmedju 1-15.septembra ko onda skida soju njemu je to probem i kad se dugo ceka pored ispadanja i kruni se a posto kod nas nema soje nama je super.Ima odličnih LG hibrida.Rođak je imao Limanovu, odličan prinos na ovu godinu uz njegovu skromnu agrotehniku.Čuo sam od jednog poznanika koji obrađuje ozbiljnu količinu zemlje koji su još hibridi odlični ali nisam zapamtio jer me nije interesovalo.