MOMOSARIC
Član
Meni je na jednom mjestu na soji urnisao kukuruz i to i žicar i sovica u saradnji samo u nižem dijelu a na višem ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Imam zakljucak da je zicar ih urnisao jer na bregovima imam stet od zicara iako je tretirano imidaklopridom u full dozi.A jel imate kukuruza takvih da u jednom redu se desi da par komada je niklo i sve super, al zaostalo sa rastom.
Cini li vam se da zastita protiv zicara uopste ne radi.
Ja imam kukuruz na nekoj stnjici i onda se nastavlja na sojistu. Nebo i zemlja razlika, a sve apsolutno isto.
Koji je to Dkc 5635?Ja imam dkc 5031 i i cuveni 4943 i 5635. Za sad izgledaju svi lepo, oko pojasa velicine, skoro zatvaraju redove, modro zeleni list, svi su iste velicine pojedinacno na svakoj njivi. A imam sejano na beli luk, kukuruz, psenica i suncokret. Zasticen sa onim crvenim prestizem ili kako se vec zove....
Nije na soji. Na soji je odlican. Dobar je i na strnjistima, al ima delova gde je ocito do problema sa zastitom.Jel na soji problem paor?
2 puta tanjuranje strnjista i ne treba zastita sjemena a i nema problema sa zicarima i sovicama.Nije na soji. Na soji je odlican. Dobar je i na strnjistima, al ima delova gde je ocito do problema sa zastitom.
Bez furadana nema nista.