Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebas znati kako da spremis zemlju sta da bacis od djubriva sta da sejes i najvaznije kada da sejes!Mene zeza sto mi pola zemlje koje obradjujem u ekstremno losoj zemlji a pola u solidnoj moze se reci i dobroj i ja svuda idem gustinu preko 80 000 zrna u setvi i izlazim na preko 75 000 biljke na kraju u nicanju tako vadim prinos nije neki koren ali ima nabira!STRASNO me nerviraju ljudi koji lupetaju i pisu kako ja lazem jer nikada nisam dao povod da tako imaju misljenje o meni na ovom forumu!!!!Prosle ili pretprosle godine sam izbacio slike psenice i rekli su da nije od te godine sada sam napisao za kukuruz i vidim da se podrugljivo neki obracaju ovde kao oni su mangupi a ja magarac koji lazem!Zato spreman sam u 1000 evra da se kladim da imam kukuruz sada preko 180cm a ko hoce i sme neka se javi I za kraj znam neke licno ovde sto su ulozili ogromne pare u masine ali nisu ni priblizno meni po prinosu i mogu im reci „Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.Ovo sam napisao sa razlogom I za kraj ko zeli da ga naucim kako da radi poljoprivredu spremi 3,4 000 din za 1kg vrucu prasetinu i 1l belo vino+ kisela voda i u neko kafance dobije informacijeOdlican kukuruz . U cemu je tajna da vam je toliko veci od prosjeka ? Sta je presudilo ? Genetika,klima , agril folija ,.. ?
nekada slika govori 1000 reci samo ne volim da se pravim mnogo pametan jer od kako je izasao internet svi su postali mnogo jaki na recima ps(ima jos ovakvih slika samo nisu uramnjene i nisu slikane)A koliko godina je trebalo da steknete iskustvo i bilo je gresaka sigurno ? Kolko inace imate godina ,ako nije tajna ?
eto ga pogledaj godine i rekord u cemu sve su originalne dzabe ja ovde pisem..........Šo si kopirao diplomu u 8 primeraka?