MOMOSARIC
Član
Meni je na jednom mjestu na soji urnisao kukuruz i to i žicar i sovica u saradnji samo u nižem dijelu a na višem ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam zakljucak da je zicar ih urnisao jer na bregovima imam stet od zicara iako je tretirano imidaklopridom u full dozi.A jel imate kukuruza takvih da u jednom redu se desi da par komada je niklo i sve super, al zaostalo sa rastom.
Cini li vam se da zastita protiv zicara uopste ne radi.
Ja imam kukuruz na nekoj stnjici i onda se nastavlja na sojistu. Nebo i zemlja razlika, a sve apsolutno isto.
Koji je to Dkc 5635?Ja imam dkc 5031 i i cuveni 4943 i 5635. Za sad izgledaju svi lepo, oko pojasa velicine, skoro zatvaraju redove, modro zeleni list, svi su iste velicine pojedinacno na svakoj njivi. A imam sejano na beli luk, kukuruz, psenica i suncokret. Zasticen sa onim crvenim prestizem ili kako se vec zove....
Nije na soji. Na soji je odlican. Dobar je i na strnjistima, al ima delova gde je ocito do problema sa zastitom.Jel na soji problem paor?
Hahah samtim dva viseS obzirom da je na lokaciji Paraćin da pitam ima li visinu od 180 cm? Pitam za druga!
2 puta tanjuranje strnjista i ne treba zastita sjemena a i nema problema sa zicarima i sovicama.Nije na soji. Na soji je odlican. Dobar je i na strnjistima, al ima delova gde je ocito do problema sa zastitom.
Bez furadana nema nista.