guest 43101
Član
A da nisu tu posejane mozda vrane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da nisu tu posejane mozda vrane?
Koliko je azota baceno ovde ?
S**be im dnevnu sobu i kupatilo , pa moraju kod susjeda koji samo ore u jesenTanjirača ih isecka i dezintegriše?
Ja volim da je što manji a na papiru što veća kilaža... Ako mogu da biram....Visina kukuruza me uopste ne zanima,jedino kantarski papir
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
slabo nesto ta vasa hirosima radi.....Kad je ovaj moj u proseku 150cm (ima ga od 130 do 170 odokativno) sasvim je realno da je onaj u Paracinu prebacio 180..
P0412, sejan 16.4. zaorano 250 kg/h 10:26:26 i dobio jos 200kg/h UREE predsetveno. Oprskan hirosimom u 5. listu i tjt od nas. Dobio dobre kise poslednjih nekoliko dana, ali sto rece kolega dok ne budu brojevi na papiru nista mi ne znaci..
Sve je ovo kasnije izaslo, prskan je 7.5. u 5. lista a nakon prskanja nista padavina nije bilo bar 10-15 dana tako da zemljisnog delovanja nije bilo. Postavljao sam sliku iste parcele ranije, sad cu da potrazim..slabo nesto ta vasa hirosima radi.....