Tonchi
Član
Ne kažem da je alarmantno, samo poučen iskustvom kažem što se meni dogodilo, a to ne znači da će se i sad dogodit, a možda i hoće...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato najbolje pola sad pola posle, pa se pola kajes a pola ti lepoNeko ce se kajati. Sad da li ko je sejao ili ko nije.
Da sam imao kad pisejao bih do sad, e sad posto nisam ne vredi mi ni po sistemu da se otalja samo.
U klipu ima recimo 1000 zrna, pa nikne 500 zrna sto u prevodu dodje 50% (a nikne mnogo manje) to bude kao cetka.Kad se u jesen zaore neki klip kukuruza on u proleće nikne kao četka, ne smeta mu ništa što je cele zime bio u zemlji pa će valjda preživeti i ovaj posejani
Са опроштењем то значи да вечерас нема без вађењаSta znaci kad rode prate sijacicu?![]()
Meni danas jedna trčala ispred traktora dok se nije setila da skrene...Sta znaci kad rode prate sijacicu?![]()