Kukuruz 2021

До Среде ко жив ја сам Соју посејао и опрскао.Прекључе сејана већ је набубрила😉значи да сам потрефио🤣 време сетве.

Није топло али докле више и чекати.Ко има пуно да сеје тај нема шта да размишља него гас па сад шта је ту је.
Normalno, ko ima 500 ha+ da neće čekati, mi slepci što imamo do 200 kj za sejanje nema potrebe za žurbom, ja mogu 50 kj dnevno da posejem, gde da žurim 3 dana posla...

Зима се није истутњала и ето нама баш лепо здраво ладног пролећа. Сад кад треба кренути пун гас повлачи ручну, шта радити немам појма...

Nemam puno za sejanje ali padam u iskušenje zbog dubinskog prskanja.Javili kišu i bilo bi ekstra da oprskam pa lepo kiša padne...

Znam da za pendimetalin i dimetenamid govore da je potrebno 12 do 15 litara. Jedne godine smo imali neku kilavu kisu od 5 litara i nije uspelo prskanje.

Nemam puno za sejanje ali padam u iskušenje zbog dubinskog prskanja.Javili kišu i bilo bi ekstra da oprskam pa lepo kiša padne...
И мене је иста мука мучила, али ми је пукла мембрана на прскалици па сам пресекао да чекам топлије дане за сетву, биће кише и после па ће ваљда успети дубинско, а свакако ми је боље да што више траве никне да је спржим тоталом уз дубинско.. 😀

Mislio sam da krenem od ponedeljka u setvu ali sam odustao. Temp zemlje u 8h ujutru 5 stepeni. A javljaju od utorka 3-4 dana sa temp od 2 do 8 stepena. Previse su veliki troskovi da bih se kockao sa setvom.

Ко се коцка тај и накоцка а ми у чекић варијанти вазда дувамо :ROFLMAO:

Ja se vec 6 puta spremam da krenem pa odustanem,sad sam planirao za ponedeljak pa se opet neckam ne znam vise sta da radim

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nazad
Vrh