Aca97
Član
Ja ujutru sobajle startujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sredu javljaju 2 jutarnju a 7 najvišu dnevnu...Nije to baš toplo...Kad ima 8 stepeni na dubini setve može da se krene, pogotovo ako se javlja toplo vreme...
Bar smo mi to tako radili, i nije bilo problema....
Normalno, ko ima 500 ha+ da neće čekati, mi slepci što imamo do 200 kj za sejanje nema potrebe za žurbom, ja mogu 50 kj dnevno da posejem, gde da žurim 3 dana posla...Није топло али докле више и чекати.Ко има пуно да сеје тај нема шта да размишља него гас па сад шта је ту је.
Значи ти би код мене за дана завршио све...Normalno, ko ima 500 ha+ da neće čekati, mi slepci što imamo do 200 kj za sejanje nema potrebe za žurbom, ja mogu 50 kj dnevno da posejem, gde da žurim 3 dana posla...
И мене је иста мука мучила, али ми је пукла мембрана на прскалици па сам пресекао да чекам топлије дане за сетву, биће кише и после па ће ваљда успети дубинско, а свакако ми је боље да што више траве никне да је спржим тоталом уз дубинско..Nemam puno za sejanje ali padam u iskušenje zbog dubinskog prskanja.Javili kišu i bilo bi ekstra da oprskam pa lepo kiša padne...
Za sredu javljaju 2 jutarnju a 7 najvišu dnevnu...Nije to baš toplo...