MOMOSARIC
Član
Kazu u SADu u nekom dijelu prosle godine bilozahladjenje pa je nicao i nakon 45 dana .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj kad nice 45 dana ne bude kukuruz nikad.Kazu u SADu u nekom dijelu prosle godine bilozahladjenje pa je nicao i nakon 45 dana .
Nisi sanjao , stavljao sam sliku da je nikao prije dan dva .Ja noćas sanjao kako su peet i momo kačili slike kukuruza iz rane setve da je nikao..
Jbo me pas kad sam ga i ja zakokao tako rano, gledajući prognozu..
Samo 1 je nikao?Nisi sanjao , stavljao sam sliku da je nikao prije dan dva .
Znači prekretnica je,da li će mu se davati 6 nedelja ili ne.Kazu u SADu u nekom dijelu prosle godine bilozahladjenje pa je nicao i nakon 45 dana .
To je bio sigurno uvezen neki Putinov za sibirske uslove , otporan ko Rus na hladnocuKazu u SADu u nekom dijelu prosle godine bilozahladjenje pa je nicao i nakon 45 dana .
Za taj hibrid verovatno ide votka kao folijarno djubrivoTo je bio sigurno uvezen neki Putinov za sibirske uslove , otporan ko Rus na hladnocu
Pratis prognozu i tek onda neznas gde ces.U jednom izlazu moze na more u Grckoj a sledecem na zimovanje na planini.Pa pratis vremensku prognozu kao i sav normalan svet i onda znas narednih sat vremena kako ce biti vreme pa posejes ako ti se seje