Kukuruz 2021

Ja planiram da odradim total + adengo odmah posle setve koja kako stvari stoje nece skorije,a trava je krenula junacki.I posle toga vise ne ulazim u njivu do zetve.

Juce puko top. Zp Dkc Pioneer
IMG-20210417-174436.jpg

IMG-20210417-174505.jpg

IMG-20210417-174419.jpg

Zeljko tebi ne treba navigejsn.
ne treba,mala povrsina za isplativost takve investicije,ali bi dobro dosla zbog opustenijeg i komotnijeg rada.
Donji tereni su laki za izvlacenje i drzanje pravca,a gornji tereni po dva brega i nagib pa tu vec treba iskustva.
IMG-20210417-094747.jpg

Poslednja izmena:
Ja noćas sanjao kako su peet i momo kačili slike kukuruza iz rane setve da je nikao..
Jbo me pas kad sam ga i ja zakokao tako rano, gledajući prognozu..
Nisam ni do sad bas verovao prognozi, ali od sad pa na dalje imam uzeti kisobran i kad se ne vidi ni jedan jedini jeb...i oblak😞 A kad pada sneg za svaki slucaj majcu i sorts u tregerici pa tregerica zakacena na kais pantalona. 😀
Sinoc cujem kako jedan mestanin je kupio u Februaru sejalicu za kukuruz pa je isproba u basti u ono toplo Februarsko vreme.
Kukuruz ovih dana je izasao iz zemlje i uredio se posle 62 dana😵 Sta ce biti od njega to je vec druga prica.
Kod mene sutra 3 nedelje od setve na nekim parcelama a kukuruz stoji u zemlji sa klicom od 1.5-2 cm.

Ma ja sve kao kul sam, ne sekiram se previše, a s druge strane imam noćne more.. Bem ti kuruz..
I rekao sam da do daljnjeg neću čitati prognozu i temu kukuruz a prvo to ujutru izčitam kad pijem kafu..
Još me i u kafani zajebavaju, ko rano seje prvi preseva, ili jel se sankamo večeras I tome slično..
A onda ja i još jedan što je ko ja posejao vičemo ajde šta čekate, pa nećemo valjda mi jedini da se zajebemo i tako dalje..

Нисте ви ништа погрешили календарски је време за сетву и април је почео лепо...ово што гледамо од времена у протекле две недеље је право зимско и то нико није могао предвидети ни очекивати.

Nazad
Vrh