milan11
Član
Sad bi ti moj deda napisao: "Ma samo 640 (NS), nista drugo!"To sam I kazo,kad ima kise mozes da sejes sta hoces
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad bi ti moj deda napisao: "Ma samo 640 (NS), nista drugo!"To sam I kazo,kad ima kise mozes da sejes sta hoces
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ista prica , kazu njiva mu dosadila dok je bio mlad , prerano kreno , iso sa tri konja u oranje , a kad mu dosadilo okreno se zenama ...Ех да ми је деда жив имао би са киме у кафану ићи. Ту је био неприкосновен за њиву баш и није био неко друштво,а ни врућ радник.
Kod koga uzimas Aco? Ako je negde blizu uzeo bi ja Kasmir da probam..Poruceno danas
p9241
p0074
p0164
kws kasmir
Moze, posalji. Mada ja bi to nesto malo uzeo ne znam da li ima neki minimum za porucivanje. Mozda za oko 1ha, malo vise, cisto da vidim kako ce da otpusta vlagu kod mene. Podelim u neke dve parcele jedna nize jedna vise pa da vidimo u septembru kako ce koja da izgleda. Isto cu da uradim i sa P9911, njega cu mozda na 2-3ha jer je imao komsija ove godine i njemu je bio dosta dobar pa cu ja ove godine u parcelu pored njegove to je 1ha i na jos jedno-dva mesta negde nize.Kws narucio kod Nenada Djordjevica, on je iz Kws tima, on je tu za nas kraj. Mogu ti poslati broj
Mogao bi i taj p9241, on je fao 300 ?Upravo to, zato sam i ja presao na sve rane. p9241 uvek do 14.5% vlage, standardno dobar, imao ga u ogledu i ove i prosle godine.
9911 takodje, ove god 14.8% vlaga bila.