MOMOSARIC
Član
Pretjero si sa insekticidom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Никад проблема нисам имао,чак су људи мешали нитрагин и соју са водом и одма у сејалицу.Danas sam se namučio sa setvom jako krupnog semena koga sam ja farbao insekticidom. Ne znam iz kog razloga, da li zbog dodavanja stočne krede u farbano seme (a tako sam radio i ranijih godina i nije bilo ovih problema), ili zbog izuzetno krupnog pljosnatog semena, ali uglavnom seme nije htelo da propada iz kutije u setveni aparat. Elektronska kontrola me je tu spasla, mada će i ovako biti da fali... Ali ima i tu jedna zanimljivost, možda će nekom biti od koristi. Kao što verovatno znate, moja sejalica ima dve originalne baterije Agrija, i dve naknadno stavljene Metalorad baterije na mesto ukradenih Agrijinih baterija. Na Metaloradovim baterijama se desilo možda po dva puta na celoj njivi da se seme nije spustilo do ploča, a na Agrijinim baterijama po jedno dva puta, al' po prohodu... Očigledno Agrija ima uži tunel kroz koji seme stiže u prostor gde ga ploče uzimaju.
Bili su na sejalici kad sam je kupioАцо где си узео те нагазне точкове и која је цена