Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje.Ја имам кукуруз на детелини па ћу видети шта ће бити.
Razbaci ureeu i spremi ponovo za setvu i sej kad bude lepo vreme , mislim oko 25 aprila . Ja ću da spremim ponovo sad u petak i subotu i posle 50 l kiše kad prolepša vreme oko 25. Sejem....Sad gledam na yr.no i najava za sledeću nedelju baš doooosta kiše. Jeste da mi je to nesigurno jer oni to menjaju iz dana u dan. Biće je i sad u nedelju i ponedeljak. Biće jako teško za setvu. Bojim se da ne uđemo u maj mesec. A što ovde neko napisa trava ide kao besna. E sad imam pitanje. Da li mogu da razbacam ureu po parceli pred neku kišu a da je ne zatrpam spremačem? Msl parcela je pripremljena ali ne bi bilo loše preći još jednom ili lakom drljačom da izmeša to djubre i odmah setva. Ili da čekam da se vreme stabilizuje i uradim sve odjednom?
Iskustva brale,90% sejanja kuruza sam radio do 10-og Aprila,bilo i kisovito i mraz i sneg,bralo se normalno.Из личног искуства ово или?
Kakvo je tvoje misljenje za zito oprskano pre ovih kisa i zahladnjenja? Koliko ce se smanjti dejstvo hemije? Posto sam i ja prskao prekljuceNema problema za kuruz,sta ste se uplasili,bilo je i gorih godina,bice par dana "hladno" ali ide gore T sa kisom.
Ja juce zavrsio,ostala soja ali ona kad se uvremeni ide odma,repica zavrsena,zito oprskano.