Mirkoni90
Član
Evo jedan video sa terena, i sa podrskom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvoj Otok Oštarijski je na nesto vecoj nadmorskoj visini,ovde u "Ravangradu" je bila blaga kisicaKod mene snijega padao danas
A ovo još nije bilo ovako.Tvoj Otok Oštarijski je na nesto vecoj nadmorskoj visini,ovde u "Ravangradu" je bila blaga kisica
Прекључе сам спремо и видим по њиви једино дивљи грашак ,тај би ваљда и у смрзнутој земљи истеро напољеJel ima neko na forumu da mu je nikao kukuruz? Pitam jer je bilo sejano još u martu, kod nas nisam video da je nešto niklo, juče smo spremali za setvu i nisam video da niču čičak ni suncokret samorast
Nisam ni ja video da je ista niklo osim nekih korova, niti ce nici tako brzo (mnogo toga nece nici uopste). A i bolje da nije niklo sutra opet mraz najavljen -1.....Jel ima neko na forumu da mu je nikao kukuruz? Pitam jer je bilo sejano još u martu, kod nas nisam video da je nešto niklo, juče smo spremali za setvu i nisam video da niču čičak ni suncokret samorast
Mislo sam na gajene kulture da nisu nikle.Zavisi od same njive.Juče sejan kukuruz na parceli koja je u vlasništvu od prošle godine.Ima galijuma, palamide, ambrozije... klijanaca korova nenormalno.Godinama kao da su bombe bacali po njivi, trebaće vremena i truda da se dovede u red.
Hehe, tu je ustvari predprosle jeseni bilo prskano totalom, istanjirano pa posejano zito. Redovno oprskano protiv korova meteorom......Caco nisi totalisao detelinu pre razoravanja?