Dobra ideja za vakum metar.i ja planiram isto uraditi.Ovo izgleda svarseno, milina je videti ovakvu pripremu zemljista i sve ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra ideja za vakum metar.i ja planiram isto uraditi.Ovo izgleda svarseno, milina je videti ovakvu pripremu zemljista i sve ostalo.
Kako je to izgledalo u berbi ili vrsidbi? Po meni bolje je ponoviti celu njivu jer taj kasnije posejani je uvek zasencen i ne moze biti kao prvoposejani. Pogotovo sto je i ovaj posevan Fao 600. Ne sumnjam u tvoje znanje i iskustvo, ali zar ti nisi cuo da coca-cola nije zdrava. 12l za tu malu njivu, mnogo je kume.Kako se završila avantura sa starim semenom kolege koje nisu videle na jutjubu mogu ovde...
Snimak presevanja 3 vreće starog semena kod mene, video od lane...
Čini ti se, bilo bi onda kukuruza bar pola da su nikli u tim brazdama, vidiš da nema skoro ništa. Sva zrna su bila u vlažnom samo sam ih ja iščačkao pa izgledaju u suvom i dok sam snimio isušio se sloj zemlje.Ovde je vise bio problem sa vlagom nego sa semenom
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Skoro da nije bilo razlike, imao je ovde na 51 ar 6200 kg ali je vlaga bila 19 %. Ovaj prvi i što je nikao je ozebao, ovaj ga brzo sustigao, kad sam prskao drugi put bili su skoro iste veličine. Hahah, ja sam teški kokakoličar...Kako je to izgledalo u berbi ili vrsidbi? Po meni bolje je ponoviti celu njivu jer taj kasnije posejani je uvek zasencen i ne moze biti kao prvoposejani. Pogotovo sto je i ovaj posevan Fao 600. Ne sumnjam u tvoje znanje i iskustvo, ali zar ti nisi cuo da coca-cola nije zdrava. 12l za tu malu njivu, mnogo je kume.
Ako je u svim baterijama bilo Isto seme kako je neki red nikao a neki nijeČini ti se, bilo bi onda kukuruza bar pola da su nikli u tim brazdama, vidiš da nema skoro ništa. Sva zrna su bila u vlažnom samo sam ih ja iščačkao pa izgledaju u suvom i dok sam snimio isušio se sloj zemlje.
U tome i jeste fora, kupio je 4 vreće istog hibrida ali različite partije, sve prepakovano, 3 vreće ista partija a četvrta vreća taj što nije nikao. Njega sam prvog nasuo u redovnoj setvi u prve 4 baterije a posle sipao jednu vreću u bateriju 5 i 6 i treću vreću rasporedio svuda po malo. Sve ukupno 1,15 ha, nasuo sam 3 vreće, ova što sam presevao bila višak.Ako je u svim baterijama bilo Isto seme kako je neki red nikao a neki nije
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Momo jesi li bio u obilazak juce danas?Hmm. Ja danas gledao na jednom mjestu gdje je klijao jos prije par dana . Klica , u stvari onaj gornji dio se malo podvija ne ide gore to mi se ne svidja.