Peet
Član
I ja se nadam da ce biti sve u najboljem redu. Taman ce biti ispod zemlje dok prolazi ovaj talas hladnog vremena pa od Petka kad se prolepsa i stabilizuje vreme nek krene sa nicanjem.Ovaj se ne boji hladnoće. Bitno da je klijao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja se nadam da ce biti sve u najboljem redu. Taman ce biti ispod zemlje dok prolazi ovaj talas hladnog vremena pa od Petka kad se prolepsa i stabilizuje vreme nek krene sa nicanjem.Ovaj se ne boji hladnoće. Bitno da je klijao.
To je los znak.Kod mene isto tako bilo, gdje god je klica otisla dole tu je propalo.Hmm. Ja danas gledao na jednom mjestu gdje je klijao jos prije par dana . Klica , u stvari onaj gornji dio se malo podvija ne ide gore to mi se ne svidja.
HA!,ja istu sliku hteo postaviti,setio se tog filma sa Arnoldom kog sam davno gledao.
Мале су то површине за нека улагања ,наследника и младих нема у пољопривреди .Исход је такав да оно што се и обрађује ради се како ко може и мора, све је ту врло јасно.Nemaju zato sto kod 95% poljoprivrednika ispod save i dunava poljoprivreda nije primarno zanimanje.Svi rade po firmama i uzgred obradjuju 3-5 hektara zemlje sto su nasledili od roditelja da im ne raste korov.Za te povrsine njemu se ne isplati da ulaze,nego radi sa onim sto vec ima.
Toplije mu je dole nego gore.Hmm. Ja danas gledao na jednom mjestu gdje je klijao jos prije par dana . Klica , u stvari onaj gornji dio se malo podvija ne ide gore to mi se ne svidja.