Šta bi tek bilo da vas nije obilazila kiša?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grunt, to su golubinci.. Poseješ dugme a nikne ti kaput.. Strašno kako imaju dobru zemlju... Bogom danu, i ako uradiš domaćinski sve ni prinosi ne izostaju...Дали је то каснија сетва?Ја имам неких 12 јутара што сам сејао 3 Маја тај кукуруз је као гром клипови здрави завршени до краја.
Najmanje pljesnivih zrna naspram jednog 9903 i 9889. Poljeganje nemogu komentirati jer nismo imali nevremena u ove 3 godine. Probajte ga ako sijete raniji fao necete se pokajati.Kakav je p9415 po kvalitetu zrna,visine stabla i položaja klipa?
Moguće da će biti sledeće godine i kod nas.
Malo malo pa ispises ovakav post, kako ti ne dosadi "bog te materin"!?Ja imam jednu parcelu sa p0217 blizu grada gde kukuruz bas dobro izgleda, tipujem na oko 6t/kj. Vec kukuruz pored pa i drugi okolni neverujem da ce prebaciti 3t/kj.
Cisto sumnjam da je kisa pala samo na moju parcelu.....
E moj Raso,kod mene na vecoj povrsini za 10kj nego prosle godine,a 27 vagona manje.Jee koje vi prinose imate... Mi zavrsili juce, prinos necu pisati, ali na istoj povrsini kao prosle godine 17 vagona manje.
Mnogi su tipovali iz 1u1 pa dodje iz1u2Malo malo pa ispises ovakav post, kako ti ne dosadi "bog te materin"!?
Verujem, ali nasa zemlja za kukuruz je kao vasa za zito.E moj Raso,kod mene na vecoj povrsini za 10kj nego prosle godine,a 27 vagona manje.
Nerazumem......Malo malo pa ispises ovakav post, kako ti ne dosadi "bog te materin"!?