Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam ove godine Limanovu...3000 kg/kj...imam i 31390,nisam ga jos skino...da li neko ima LG sorte kukuruza ?
Vece zalihe vlage na strnjistu,"odmorena" zemljaKakvi su vam prinosi na sojištima u odnosu na pšenicu i kukuruz kao pred usev? Kod mene dosta loši , a gde je bila ona postrna soja, tu je kukuruz katastrofa. Na pšenici bolji kukuruz i do 60%, kukuruz na kukuruz oko 30%, u odnosu na sojista. Pa bih voleo da cujem neko objašnjenje od stručnih ili iskusnijih članova.
Svi usevi dobijaju i osnovno i azotno djubrivo.
Pogotovu ako drljaca ima neparni broj krila, a kraće klinove.Da, drljačenje je dalo prinos.
I mi...ima njiva u ataru i ispod 1000 kg/kj.zali boze godine i ulozenog.Danas konacno poceo kukuruz. Skidao sam one najgore parcele gde sam mislio da nece biti nista. Danasnji prosek 1800 i nesto kg/KJ. Vlaga 14-17%.
Rekordi iz naseg atara su:I mi...ima njiva u ataru i ispod 1000 kg/kj.zali boze godine i ulozenog.
Danas sam kosio one parcele sa kojih ocekujem srednje prinose. U jednom delu atara na 7 parcela prosek 3100 kg, u drugom delu na 3 parcele 3620 kg. Danasnja vlaga 13.6 - 14 i nesto.Danas konacno poceo kukuruz. Skidao sam one najgore parcele gde sam mislio da nece biti nista. Danasnji prosek 1800 i nesto kg/KJ. Vlaga 14-17%.
Imao sam ove godine Limanovu...3000 kg/kj...imam i 31390,nisam ga jos skino...
nema kise?Danas sam kosio one parcele sa kojih ocekujem srednje prinose. U jednom delu atara na 7 parcela prosek 3100 kg, u drugom delu na 3 parcele 3620 kg. Danasnja vlaga 13.6 - 14 i nesto.