geci
Član
Sad ovi kad cuju za prinose srozace cenu,puno ce biti seljaku ta cena na takav rod, ipak ministar bio upravu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj sam sta dati kazem twitor na oko lepsi al kasmir je dao 300kg vise po 1 kj kasmir 3200 a tvitor 2900 predusev je bio mak vlaga slicna 13,5--14Ko je od forumaša iz Padine? Slobodno nek se javi neću mu ništa.
Hvala puno.taj sam sta dati kazem twitor na oko lepsi al kasmir je dao 300kg vise po 1 kj kasmir 3200 a tvitor 2900 predusev je bio mak vlaga slicna 13,5--14
Добри су Пионири, ето код нас у Чалми се издвојио 9911 као одличан, отпоран на црвенло, у овако килавој години далеко изнад осталих хибрида...ово важи за наш терен, за остале не мора да буде тако...Сутра скидамо П0216 и П0704, виде ћемо како ће они да цуркају....Danas puk'o top kod mene.Prosek jaka četvorka po jutru.Vlaga 14-15% veći deo smešten u kućni a ostatak na lager u silosu.Od ove godine se definitivno šaltam isključivo na Pioneer hibride.