Kukuruz 2021

Код мене је сав Дебуси такав изнат клипа нема ништа ни листа да чучнеш па се не би сакрио, али нема везе бар нешто цури и са таквога.

Ja sam danas skinuo moj kukuruz, nije još sav izmeren jer je gužva na prijemu, ali ovako po rečima kamiondžije koliko ima u kamionu plus izmereno, prosek je negde oko 3200 kg/kj (pod uslovom da ne bude nekog velikog skidanja zbog vlage). Duplo manje nego prošle godine, a opet bolje nego što sam se nadao...

Ja isto danaas bio da oktinem jedan klip treba klincu za skolu da nosi
b66c1499ddb490f82f9654f9487ea006.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Skinuli danas 7kj, moji ostali poslednji u ataru zbog velike vlage nisam ranije skidao, garavi nabrali sebi 24, 25 redi, 26.5 tona predato , vlaga 15.8

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Danas skinuli jedan deo. Parcele na brdu (osuncana strana) 2t po hektaru.U ravnici izmedju 5 i 7 kako koja njiva. Propast.

Danas skidamo Kws 4484 i nešto malo zp 434.
Oduševljen kombajnom. Jeste da heder 4 reda(veći i ne mere da prodje) ali ovo guta i leti.
Kako ne moze veci, veci hederi od 5,6,8 redi su iste sirine kao i taj od 4 reda kada se sklope.

Danas radio kod par komsija kukuruz i prosek je negde oko 3t po ha, kod komsije koji se vise zajebava oko kukuruza je bilo 4-5t po ha. To je skoro pa najlosija zemlja u mom kraju, videcemo kako ce biti gde je bolja zemlja. Imam jednog komsiju koji pravi miks kada sije kukuruz, kupi vise vrsta sjemena pa to sve rokne u sijacicu i izmjesa. Kaze nek im je sareno kad svinje jedu.

Kako ne moze veci, veci hederi od 5,6,8 redi su iste sirine kao i taj od 4 reda kada se sklope.

Danas radio kod par komsija kukuruz i prosek je negde oko 3t po ha, kod komsije koji se vise zajebava oko kukuruza je bilo 4-5t po ha. To je skoro pa najlosija zemlja u mom kraju, videcemo kako ce biti gde je bolja zemlja. Imam jednog komsiju koji pravi miks kada sije kukuruz, kupi vise vrsta sjemena pa to sve rokne u sijacicu i izmjesa. Kaze nek im je sareno kad svinje jedu.
U smislu da su uzani putevi, da ima previše brda i nije a hederi i nisu bas lagani.

Danas radili usluzno P0164 vlaga 15.5% iz 1.5ha imao tri prikolice ljutomerke pune

Danas kad cale radio kosava duvala samo lete suske

Данас покосио 7кј, просек 3316кг/кј Дебуси. Ја задовољан мислио сам да неће бити ни 1000кг/кј.

Nazad
Vrh