DraleTD
Član
Код мене је сав Дебуси такав изнат клипа нема ништа ни листа да чучнеш па се не би сакрио, али нема везе бар нешто цури и са таквога.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja isto danaas bio da oktinem jedan klip treba klincu za skolu da nosi [emoji
Kako ne moze veci, veci hederi od 5,6,8 redi su iste sirine kao i taj od 4 reda kada se sklope.Danas skidamo Kws 4484 i nešto malo zp 434.
Oduševljen kombajnom. Jeste da heder 4 reda(veći i ne mere da prodje) ali ovo guta i leti.
U smislu da su uzani putevi, da ima previše brda i nije a hederi i nisu bas lagani.Kako ne moze veci, veci hederi od 5,6,8 redi su iste sirine kao i taj od 4 reda kada se sklope.
Danas radio kod par komsija kukuruz i prosek je negde oko 3t po ha, kod komsije koji se vise zajebava oko kukuruza je bilo 4-5t po ha. To je skoro pa najlosija zemlja u mom kraju, videcemo kako ce biti gde je bolja zemlja. Imam jednog komsiju koji pravi miks kada sije kukuruz, kupi vise vrsta sjemena pa to sve rokne u sijacicu i izmjesa. Kaze nek im je sareno kad svinje jedu.
Nateraces me da kupim bas takav i onako ga merkam vec jos kako ide u soji gledao sam klip milinaКаже Џони.. чико,чико ај сликај ме
Ne znam kako je kod tebe bilo ali sam ja maltene morao brisati staklo na kraju svakog otkosa danas. Nesto mi se ne pali brisac na suvo.Да видиш како тек праши у кукурузу....милина једна...