Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Red je da mi jednom imamo bolji prinos .Takvih prinosa kod nas nema
Naravno.Red je da mi jednom imamo bolji prinos .
Kako ti se čini ovaj KWS pošto dogodine planiram da ga posejem na jednoj parceli.Mi u ponedeljak skidamo preostala 2ha i 15ari.
KWS 4484, danas oko 10h pre podne merili vlagu, 16.2. Sibao je danas lepo vetar a i sutra ga javljaju. Na oko deluje solidno, videćemo šta će biti. Ide kod mene kući, pa nek čeka još malo.
Što užas? To i nije loše...Prijatelj danas skidao vlaga 16.8 rod 2800kg...užas. Nisam pitao ništa više
Sta znam, taj deo njive je dobio i stajnjak jesenas, isto djubrenje i nije mi nesto iskreno. Mada nije ova godina bas za poredjenje. Prvi put ga sejao, nesto su mi sitni klipovi, nije da bas nije bilo kise kao delovima Vojvodine ali opet ne znam. Saren je. Pocetak je bas obecavao. Videcemo kada ga sutra skinemo.Kako ti se čini ovaj KWS pošto dogodine planiram da ga posejem na jednoj parceli.
Ima ovde bar 7 tone,cek to je u klipu tek sad sad vidimP0900 sa hektara, biće valjda 5.5t zrna sa te površine.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ja nesmem ni da pisem koi prinos sam postigo,izazvacu revolt.
reci hibrid i vlagu