Како си дошао до овог закључка?Ovde se na grafikonu sa povecanjem azota povecava prinos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како си дошао до овог закључка?Ovde se na grafikonu sa povecanjem azota povecava prinos.
Pa evo vidis sta kaze pidikanac . Zato sam i napisao da prinos raste sa povecanjem azota i ne pada u jednom momentu , a sve je u konteksu predjasnjih postova mojih ,cocijevih ,... i tome bice jos diskusije jer je zanimljivo .Како си дошао до овог закључка?
Pa o tome i pricam . Do 200kg azota prinos rasteKo ce baciti preko 200 kg azota
Mislio sam da sarkasticno pitas , sad vidim da nisi. Za nas je kraj grafikona tu na 200kg N zato kazem da raste . Jel se slazes barbula ?Какве везе сада има BARBULA или сарказам?
То је графикон и имаш показатеље које си погрешно протумачио. Шта мени имаш да објашњаваш, мени је графикон јасан и питам тебе шта видиш на графикону...одговориш једноставно, а не да конструишеш неке форме саопштења о „контекстима“...
Иначе реч је о контексту и графикон то и показује (само што то не видиш).
Графикон то не показује, него имаш пораст приноса до неких (отприлике 170 кг азота), а после џаба кречиш: нема пораста него принос стоји на јединици (односно на просеку или приносу контролне групе – не знам како су радили, али то није тема него графикон). Онда ми није јасно како си закључио да принос расте са „повећањем азота“.Ovde se na grafikonu sa povecanjem azota povecava prinos.
Наравно да графикони представљају неке средње вредности и „идеализовану слику“. Влажност и температура би могле да се „покажу“ када видиш да са претераном количином азота имаш слабије развијен корен и када засуши, не може допрети до неких дубљих слојева и наћи преко потребну влагу. И то се види на графикону...Fali samo vlaznost i temperature. Nije ta kolicina N ravna linija.
To sam i kazoMislio sam da sarkasticno pitas , sad vidim da nisi. Za nas je kraj grafikona tu na 200kg N zato kazem da raste . Jel se slazes barbula ?
Ja sam imao 9757 odlican kod mene nije ga vetar izlomio u odnosu na dkc 5068.Prinos izmedju 5-6t po kj.Neznam tacno zato sto ga nisam posebno merio.Ja ga imam i slazem se najvise pljesnivih najvise mjehuraste garezi i najveci podbacaj u prinosu u konacnici a i 9757 nije nesto bolji.