Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki da nacrtam?
Juce skinuo jednu njivu usluzno, preko puta ciglane. Neznam da li je i to Gradnulicki atar...?Skinuli juce 15.5kj jedna njiva ,dkc 5075, vlaga 14.5-15.6, njiva je brezna pa je u dolji imala vise vlage. Prosek 5100kg po kj. Kod nas je pre obilnih 120l kise u julu, palo 20l negde pocetkom jula. Tako da ce izgleda Gradnulicki atar najbolje proci ove godine. Okolna mesta ,Elemir Melenci Kumane Lazarevo cujem od 1000-3000 kg po kj.
Sent from my S60 using Tapatalk
Znaci susara u funkciji adsorbensa mikotoksina?hmmKukuruz koji je počeo da se vrše je dosta zaražen, pa se skoro sve mora dodatno prosušiti kroz sušaru. Prve tablice sušenja se sada koriguju.
Kakva lupetanja,svasta se moze procitatiU to se ne razumem, tako kažu stručnjaci. Čak su i neke preporuke počele da stižu od ministarsva poljoprivrede. Sve treba da ide kroz sušaru da se malo zapeku gljivice, plesni šta li već, kako bi se zaustavilo dalje napredovanje zaraze. Ako lažu mene i ja lažem vas.
Koji predusev?Juce skinuo jednu njivu usluzno, preko puta ciglane. Neznam da li je i to Gradnulicki atar...?
Neki pionir je bio u pitanju i nacurelo je oko 2t/kj, nista specijalno, a koliko sam video iz kombajna svi kukuruzi su jednako losi u tom potezu......