Zna li neko da li zaista postoje ta dvojica Tomislav Bačić i Slobodan Živović?
Ako postoje, verovatno su članovi partije….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi racunao zakup? Jel imas svoj kombajn?Sa kojim rodom kukuruza ste na nuli, za prodajnu cijenu uzmimo 25din, cijena ulaznog repromaterijala od ranog proljeca?
Ja sam na 3,5t/ha, ako ne susim, ako susim treba preko 4t/ha
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Zavisi od cene radnog sata, jer ne možeš da budeš na nuli a da ne računaš i leba i sarmi, pasulja Il pečenja, što si jeo, vode i piva popio, da ne bi bio gladan i žedan dok oreš, seješ, prskaš...Sa kojim rodom kukuruza ste na nuli, za prodajnu cijenu uzmimo 25din, cijena ulaznog repromaterijala od ranog proljeca?
Ja sam na 3,5t/ha, ako ne susim, ako susim treba preko 4t/ha
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Uopšte nisi razumeo šta je čovek pitao.@Darko Dren dokle više da se radi sa nulom? Niko ne računa vreme i rad na njivi.
Cena i prinosi treba da budu takvi da ostalo vreme, kada nisi na poslu, imaš para da jedeš, piješ, kulturno se uzdižeš, zabavljaš pa i častiš prijatelje
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Znači, da ti odgovorim, treba mi 3.333 kg/ha
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Postoje samo sto su to jedne iste njive, braca su, rade zajedno..Zna li neko da li zaista postoje ta dvojica Tomislav Bačić i Slobodan Živović?
Ako postoje, verovatno su članovi partije….