cicimoric
Član
Ovi sa slike su na 20.5 a oni na slabijem zemljistu 21.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosao Cigo kod boga da se zali:Vic . Tako sam cuo , glupo bi bilo da prepravljam da je bio Srbijanac . Tako se vezu osobine za Bosance da su glupi , Crnogorci lijeni ,.... za Srbijance nesto drugo itd
Ja pisem iskljucivo istinu, zasto bih lagao, kise nije bilo od setve, Temperatura dnevanje bila pod 33-37c ja ne razumem sta nije u redu? Oprasio se kako se oprasio, nije 40 c svakog dana ali bilo je dana.Sto se kise tice ako uspem da nadjem podatke ubacicu, Nista ja nisam dobio vise kise od drugih iz bilo kog dela Srbije.Ja stvarno nemogu da izbacim ono sto nemam,mogu da slikam tudje kukuruze pored mojih ili da ih snimam pa da ubacim.Nemogu zbog toga sto je kukurz dobar da ne izbacim slike, a vidi se da je nizak zbog stresa i da je klip plod 120mmSve bi bilo u redu kada ne bi napisao bila je baš baš suša, nisu imali kiše do pre mesec dana, a temperature 40 stepeni. Samo mi reci kako je uspeo da se oplodi pri takvim temperaturama i vrelini, pa kad izbaciš slike ono klipovi kao flaše a zrna puna od dna do vrha...
Poštujem tvoj rad i trud, ali ti tekst ne prati slike koje postavljaš.
Da, i video pise "Svinje u kukuruzu ".Sve bi bilo u redu kada ne bi napisao bila je baš baš suša, nisu imali kiše do pre mesec dana, a temperature 40 stepeni. Samo mi reci kako je uspeo da se oplodi pri takvim temperaturama i vrelini, pa kad izbaciš slike ono klipovi kao flaše a zrna puna od dna do vrha...
Poštujem tvoj rad i trud, ali ti tekst ne prati slike koje postavljaš.
Svaka cast na zapazanju.Da, i video pise "Svinje u kukuruzu ".
A ja tu nisam video ni jednu svinju...........
Juce gledam na tv-u obracun hrvatskih roma sa ak-47 , jedno mrtvo , troje na respiratoru , dosta ranjenih cak i djece , navodno specijalci zaplenili cak tridesetak komada oruzja.Dosao Cigo kod boga da se zali:
- "Boze, daj mi da budem neko drugi, dojadio mi ciganski zivot."
- "Budi Slovenac", rece bog.
- "Nemoj njih, oni su skrta nacija."
- "Budi Crnogorac", rece bog.
- "Nemoj njih, oni su lijena nacija."
- "Budi Albanac", rece bog.
- "Nemoj njih, ja ne volim marmeladu, kakav cu ja onda biti Albanac."
- "Budi Srbin", rece bog.
- "E, boze, sto dva puta Cigan."
Ubijene su 4-5 ovdeŽeljko ne vodite vi borbu sa sviljama jer su vas svinje pobedile osim ako niste ubili koju pa da ima žrtava sa obe strane.