Kukuruz 2021

Da je sve ovako kao na slici,bilo bi odlicno,ali nije.... Negde krupniji,negde sitniji,ali mi se svidja sto ga ima na svakoj stabljiki I zavrsen klip do kraja...
Pa sto nisi slikao onda taj najgori pored takvog teksta.
Kao sav je izgoreo i ima plitko zrno i na slikama izgleda lepo iako u realnosti nije!!!
Pa valjda nismo coravi, nije ti neka mutna slika vec jasna i u prilicno dobrom zumu kako bi procenili da li je dobar ili los taj kukuruz!
Neki to rade nesvesno.Kao sto rekoh,mnogi jos ne znaju kako izgleda susa.
Aman on se odnosio na moj post a ne na Antonijevicev. Pa sad ti vidi ko podjebava.

Pa sto nisi slikao onda taj najgori pored takvog teksta.
Kao sav je izgoreo i ima plitko zrno i na slikama izgleda lepo iako u realnosti nije!!!
Pa valjda nismo coravi, nije ti neka mutna slika vec jasna i u prilicno dobrom zumu kako bi procenili da li je dobar ili los taj kukuruz!

Aman on se odnosio na moj post a ne na Antonijevicev. Pa sad ti vidi ko podjebava.

Ako misliš da se moj post odnosio na tebe, grdno se varaš. Moj post se odnosio na Antonijevićev.

Parcele sa prve 3 slike nisu dobijale normalnu kisu od setve do one velike kise.

5830

K2SR7ky.jpg

4351

4jzxisP.jpg

4670

AElFVmE.jpg

Ove tri parcele su kisle u vreme spartanja soje 3-4 puta sa po 5-15 lit svaki put. Spartao u tom delu i uvek me pljuskovi najurili kuci. To je manji deo naseg atara i svaki od tih pljuskova je pogodio samo taj deo.

5075

oo0nryF.jpg

i ovo je jedan hibrid kojem ne mogu napisati ime....... FAO 430

K6uyuoH.jpg

i ponovo 5075 na drugoj parceli

FFin6gx.jpg

Imam nekoliko parcela na kojima ima dosta biljaka bez klipa ili s jako malim klipom i tu ocekujem prinos od 1t ali cu verovatno sa prosekom biti jako zadovoljan za ovu godinu.

Ма видим да нису дуги као што би требало, али изгледа на фотки да су мање-више задржали неки нормалан обим.

Ма видим да нису дуги као што би требало, али изгледа на фотки да су мање-више задржали неки нормалан обим.
Ko kad je bosanac pitao crnca na nudistickoj plazi kako da ima alat kao on , a ovaj mu reko da udara svaki dan sa 2 cigle . Nakon desetak dana pita ga crnac kako napreduje . Kaze boske , boju sam postigo , jos nisam velicinu

Vic . Tako sam cuo , glupo bi bilo da prepravljam da je bio Srbijanac :haha: . Tako se vezu osobine za Bosance da su glupi , Crnogorci lijeni ,.... za Srbijance nesto drugo itd

Nazad
Vrh