Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene 9889 katastrofa svjetskih razmjera a u prospektu pise da na laksim i propusnim tlima dobro podnosi susu....Dkc 5031 će me spasiti u kukuruzu ove godine. Pionir P9300 je malo lošiji od Dkc-a, Pionir P9889 katastrofa. Naravno vaga će na kraju sve reći ali ne piše nam se dobro.
Alaj ovaj zna pricati, taj bi stvorio pricu gdje 90 posto jalovih biljaka ima potencijal stvoriti zaradu.... I to kakvu!"Bićemo u plusu što se tiče novca i te kako"
Naveo je da će prinos kukuruza biti manji zbog ekstremno visokih temperatura u julu i nedovoljno kiše.www.b92.net
Koliko je vagalo drugo merenje?Ova tri klipa su ubrana u sredu ,u četvrtak sam ih okrunio i stavio na tacnu da se suši.
Danas mere 420 g ,zrno deluje da je suvo ali proveriću sutra da li je gubio još na težini.
Nisam birao ,ni male ni velike .Ovo su klipovi sa dve njive ,slučajno uzeti na mesto gde sam ušao da pogledam .Kukuruz je tada bio sa velikom vlagom ,ali pošto ga nisam odmah bacio rešio sam da ga sasušim i vidim šta ima.Malo sam se zaleteo, ali i 30 posto manje je jako dobro za ovu godinu. Mislio sam da si birao prosečne klipove a na jalove nisam računao.
Isto Pako u nasem ataru, jedva sam nasao jedan da ima zrna. Njiva je pored puta, svi su mi rekli da imam kukuruz kao u najboljim godinama. Ipak nije sve u izgledu, ima nešto i u duši.