Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та луцерка је зло ја имам сунцокрет на њиви где је луцерка била пре две године, први је фасовао ено га јадан и тужан и много ружан. Страшно како је земља девастирана,а кажу да је луцерка добар азотофиксатор.Evo malo da se cudite vi sto imate dobru agro tehniku, p9757
Ovako par metara pa onda neki klip da lici na klip, pred usev lucerka.
Bice tu nesto, ako ima svuda klipova bice nesto ali stvarno je katastrofalno, gledam slike koje je izbacio Peet, katastrofa nema niceg, treba ostati normalan posle svega.Ja ne spadam u grupu koji imaju velike pivrsine 6-7 hektara kukuruza ali i za mene je to mnogo, mnogo me kosta jer nisam u situaciji da smem da omanem kao ove godine, srecom imace da se pokrije repromaterijal, ali ovaj stres nemoze da plati niko,jos kada izadje ministar i kaze da je kukurz rodio dobro i da ce biti i za izvoz, onda bi najradije pucao sebi u glavu, jesmo li mi uopste normalni?Neko nas jebe u zdrav mozak.Ja imam par njiva odlican kukuruz, bolji nego prosle godine imam i ocajan, postoje ljudi koji imaju dobre kukuruze po 50 ari to je za sebe ali ovi sto su veliki igraci i koji imaju mnogo a kukuruz im je slab, pa njima je najteze a pre svaga mislim na obicnog postenog coveka.Jer danas i mafija seje kukuruze, jabuke, visnje i sve zivo ali mi njih nije zao.
Kod nas gde je predusev crvena detelina tu mozes ocekivati samo bolje.Prvo i osnovno, smnonica teska, kada razores detelinu ide odlicno, duplo lakse a inace nikada u zivotu nisam imao bolje useve nego na trojku.Tako je ovde, mozda je na lucerku drugacije ali kod mene tesko uspeva lucerka pa neznam.Ovde kod nas je oduvek islo ko stavi kukuruz na detelinu zna se da igra rulet a rulet je otprilike 30%prema70% da ce pukne kao zvecka