Kukuruz 2021

Само се ти ослањај на те приче од промотера,ја та говна од мас-а ни код комшије више не би хтео да видим. Ја сам пре две године имао тај фамозни 48 на крају сам га косио житним адаптером јер је ђубре легло по црној земљи. Када сам јавио промотеру као нешто си зајебао али када је дошао човек који је тог истог ђубрета имао на површини од 30 ха, и исто муда отелио док га је подигао са земље онда су се ућутали и више се нису ни јављали.
Ne oslanjam se ali nisam imao da mogu da kazem da znam kako izgleda klip.Mislim da za klip nema boljeg za sada bio je samo KWS Kermes ali sam vise provero u radionici nego na njivi rastocio mi berac kod Pionira seme kako te zapadne .Ne znam nisam vise pametan sto ide dalje seme sve skuplje a sve losijeg kvaliteta.Videcu kako ce se pokazati kada prodju kroz kombajn .Vizuelno sam zadovoljan ali oko vara.

Kod nas ubedljivo p9911 uvek dobar,za nas kraj je br. jedan

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kod mene 9911 malo bolji od 606 na jednoj njivi na drugim je sa BC 525,582 i klipan malo sitniji za nijansu ali ima po neki dva inace Bc me prijatno iznenadio, izuzetan hibrid.Imam ga na vise lokacija vise hibrida na jednoj njivi i svuda su vrh.Osim Pajdasa kome se nije bas pogodilo vreme ali ok je.

Uh, onaj 5276 neprežaljeni hibrid, dobar u suši, dobar i i u dobroj godini, mislim da DKC nakon njega nema tako univerzalni hibrid, rode ali pucaju u sušnim godinama, ovaj je bio baš dobar, ajde i mene baš zanima taj tvitor, moze li zamneiti 5276

Sejao sam 2019. godine Uliks, a taj je valjda preteča Tvitora. Za mesec dana lepog vremena nije uspeo da skine vlagu kao Dekalb slične fao grupe. Mada u susednom selu se kunu u Uliks i sada u Tvitor, meni ne trebaju ni da mi neko pokloni seme.

Levo p9911 a desno kws kashmir
cadb90eb706e9a57239477c8c8b962ed.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh