Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene tri klipa ko tvoj jedan ako ne i 4
Pa ko ti je kriv kad begas od ZPKod mene tri klipa ko tvoj jedan ako ne i 4
Na ovakvo vreme i klimu nema to nikakvih pravila brate moj. Da dao Bog da smo svi dobili kise kad mu je trebalo,drugu pesmu bi smo pevali. Cutis i skines sa polja sta ima. Bolje ista nego nista. Sta da rade oni ljudi sto im je oluja poobarala onoliki kukuruz,sta oni tek da kazu? Ja sam skakao od srece kad sam video da je ovakav na uvratiniPa ko ti je kriv kad begas od ZP
Kod druga do moje njive karioka mnooogo bolja nego zp,on ocekuje negde oko 6t na ha.Danas isli u obilazak, ocekujemo 5-7 t po ha. Nadamo se da ce biti ona visa cifra. Najlosiji Kite Armanjak i Syngeta karioka. Najbolji kod druga 412 od pionira. Tu ce biti 9 t po ha.
Sent from my S60 using Tapatalk
kod mene 9889 najgore prošao naspram jednog 9903 i 9415 ili to ili mu je bio problem što je 5dana ranije formirao klip nego ova 2 hibrida.KWS je barem u mom kraju jedan od najstabilnijih hibrida u susnim i stresnim uslovima.Ove godine imam kerbanis kolumbaris i kashmir.Sva 3 hibrida su jako dobro podneli one dugacke periode sa 40+ stepeni.Pioniri takodje standardno dobri i stabilni u ovakvim uslovima mada za nijansu bolje su se drzali KWS hibridi.Od Pioneera bih izdvojio 9911 i 9989 izuzetni hibridi.Ostale semenske kuce za klasu losije u ovakvim uslovima proizvodnje.