Šta bi bili ovi zaperci? Zašto se ovo pojavljuje na klipu? To je onaj kukuruz za koji me je @pidikanac pitao šta planiram sa njime…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Time biljka pokazuje da je dobro hranjena ... predpostavljam dosta azota...
Šta bi bili ovi zaperci? Zašto se ovo pojavljuje na klipu? To je onaj kukuruz za koji me je @pidikanac pitao šta planiram sa njime…
Hoce to kad je kukuruz dobar ili kad je redak tada tera te listove na ljuski.
Hoce to kws da ima. Te zaperke.
Jesi li nekad razmisljao o tome zbog cega je nas seljak ovako neorganizovan?Tretiraju seljaka shodno njegovom umeću organizovanja. S obzirom da je trenutno organizovanje seljaka nikakvo, takav je i tretman. Nema tu šta da ne bude jasno.
Mislim da je mentalitet u pitanju, plus ako mogu sada da kažem dodatno su nam mozgovi isprani. Ljudi se plaše neuspeha i razočarenja, ali to je jednostavno neminovno. Postoje razne vrste ljudi. Uglavnom se ljdui organizuju zbog interesa. Nažalost malo je sada onih koji razmišljaju o interesu svih. Uglavnom svi gledaju lični interes i prodaju se za sitne pare. Zbog takvih nema sada na vidiku ideoloških organizacija, uglavnom su sve organizacije zasnovane na materijalnom interesu. Kod ideoloških organizacija, materijalni uspeh dolazi na kraju i taj uspeh treba da većini donese dobro. Kod materijalnih organizacija, uspeh dolazi odmah ali samo maloj grupi ljudi, ostali u tim organizacijama dobijaju mrvice. Otišli smo korak nazad civilizacijski. Seljak je nezavistan i mogao bi da povuče napred, ali nažalost gleda svoj interes sada. Živi se solidno, bilo je nekoliko rodnih godina, cene su bile odlične. Zašto bi se borili za boljitak svih, kada je pojedincima dobro. Nažalost ne razmišljaju dugoročno. Ne shvataju da se klima menja, tržište diktiraju špekulanti, korona, politika. Sve to dovodi do raspada celog društva, a samim tim će i seljak nadrljati. Kada ćemo krenuti napred ne znam. Nadam se uskoro, a možda tek sledeća generacija to uspe.Jesi li nekad razmisljao o tome zbog cega je nas seljak ovako neorganizovan?
Da li je do mentaliteta ,da li je glup pa nece ono sto je dobro ili postoje neki treci razlozi?
Unaprerd se izvinjavam jer je ovo vise za temu chat nego za kukuruz.Mislim da je mentalitet u pitanju, plus ako mogu sada da kažem dodatno su nam mozgovi isprani. Ljudi se plaše neuspeha i razočarenja, ali to je jednostavno neminovno. Postoje razne vrste ljudi. Uglavnom se ljdui organizuju zbog interesa. Nažalost malo je sada onih koji razmišljaju o interesu svih. Uglavnom svi gledaju lični interes i prodaju se za sitne pare. Zbog takvih nema sada na vidiku ideoloških organizacija, uglavnom su sve organizacije zasnovane na materijalnom interesu. Kod ideoloških organizacija, materijalni uspeh dolazi na kraju i taj uspeh treba da većini donese dobro. Kod materijalnih organizacija, uspeh dolazi odmah ali samo maloj grupi ljudi, ostali u tim organizacijama dobijaju mrvice. Otišli smo korak nazad civilizacijski. Seljak je nezavistan i mogao bi da povuče napred, ali nažalost gleda svoj interes sada. Živi se solidno, bilo je nekoliko rodnih godina, cene su bile odlične. Zašto bi se borili za boljitak svih, kada je pojedincima dobro. Nažalost ne razmišljaju dugoročno. Ne shvataju da se klima menja, tržište diktiraju špekulanti, korona, politika. Sve to dovodi do raspada celog društva, a samim tim će i seljak nadrljati. Kada ćemo krenuti napred ne znam. Nadam se uskoro, a možda tek sledeća generacija to uspe.