Kukuruz 2021

Ili će neki GMO kukuruz za sušu da ponude, pa će biti rasprave šta da se u Srbiji radi

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

'Ебо и' лик њин што су саставили списак! Могли су у захтеве да мету и редовни месечни анплагд концерт "Галије", Цукића, "Ван Гога", "Кербера", "Неверних беба" и још неких наших мејстрим бендова. Распоред наступа крајње небитан.

Мислим, ако држава реагује на вишепоменуту листу захтева, барем неку ставку да испуни.

Bar se postavlja pitanje stanja u poljoprivredi. Sledeće godine u maju izbori. Verovatno će proći nešto od ovoga.

Za pocetak je i ovaj spisak bar nesto. Mada,kad je ko nas seljake pitao sta? Smatraju nas za glupe i zatucane,dobri smo samo kad treba da se plati porez,da se glasa sto rece F.E.A.R. i da se ide u rat. Da se razumemo,mi smo seljacka,ratarska zemlja,medju najvecim izvoznicima kukuruza u evropi i koliko toliko odrzavamo i socijalni mir i ovu drzavu. Paju bi pojeli u beogradu da nema nas(mada i to je diskutabilno jer bi opet uvozili sta im treba)a oni ulažu(fora) i kradu(peru) novac u neke bezveze stvari i fabrike.

Zahtev poljoprivrednika
Neki od ovih zahteva od strane Grubanova mozda su i mogli proci ali pre nekih 10 god.
Kao prvo svedeni smo na takvom dnu da nas ne j..u ni 1%
Smejace se uz ladno pivo kad procitaju ovo i pitace se da li smo mi normalni!
Jednom reciju apsolutno nista od toga nece ni razmatrati!
Derace nas jos dugo da ce nam izaci kroz usi sav ovaj posao oko kojeg se lomimo, prvo zbog nas same i nasih porodica a odmah zatim u korist njima i njihovim jebeno velikim glavama koje nikad necemo zadovoljiti!

Moj deda je govorio "ja mogu da proizvedem hrane za mene i moju gospođu bez traktora i nafte, veštaka itd. Domaće pile svoje seme za povrće u bašti i neću biti gladan, a ovi u soliteru neznam kako će."

Бојим се да ће нас и третирати сходно закључку до кога сами дођу на основу списку захтева достављеног "у наше име"..
Tretiraju seljaka shodno njegovom umeću organizovanja. S obzirom da je trenutno organizovanje seljaka nikakvo, takav je i tretman. Nema tu šta da ne bude jasno.

Moj deda je govorio "ja mogu da proizvedem hrane za mene i moju gospođu bez traktora i nafte, veštaka itd. Domaće pile svoje seme za povrće u bašti i neću biti gladan, a ovi u soliteru neznam kako će."
To si u pravu ali vidis da je doslo vreme cudno,pile u lindi 2.5kg 230dinzi,jaja 6 dindzi,mleveno meso 500gr 180 dindzi. Boli njih patka da zavise od nas,imaju sve. Ja se ne secam vise kad su sestre i tetka iz bg dosle kod nas po malo sira domaceg i jaja i suvog mesa i kobasica i slanine,a bratu iz pozarevca sam i lik zaboravio,imaju manje vise sad sve po gradovima. Od nas dobijaju jeftino zito i jeftino mleko i dovidjence. A mnogo bih voleo da nisam u pravu kad ovo pisem ali...

Jeste da u gradu imaju svega i uvozi se to je tačno ali pitanje je odakle para za uvoz.I dokle će se moći tako.

To si u pravu ali vidis da je doslo vreme cudno,pile u lindi 2.5kg 230dinzi,jaja 6 dindzi,mleveno meso 500gr 180 dindzi. Boli njih patka da zavise od nas,imaju sve. Ja se ne secam vise kad su sestre i tetka iz bg dosle kod nas po malo sira domaceg i jaja i suvog mesa i kobasica i slanine,a bratu iz pozarevca sam i lik zaboravio,imaju manje vise sad sve po gradovima. Od nas dobijaju jeftino zito i jeftino mleko i dovidjence. A mnogo bih voleo da nisam u pravu kad ovo pisem ali...
Izgleda da cemo mi sada polako u goste kod rodbine u gradovima pa zasednemo dok se ne usmrdimo da otvore frizidere i daju nam sir,jaja,slaninu samo da odemo.;)

Nazad
Vrh