zokibubu
Član
Ili će neki GMO kukuruz za sušu da ponude, pa će biti rasprave šta da se u Srbiji radi
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neki od ovih zahteva od strane Grubanova mozda su i mogli proci ali pre nekih 10 god.Zahtev poljoprivrednika
Zahtevi paora: Kukuruz 30 dinara, dizel po 100 dinara, subvencije 12.000 - AgroSmart
Poljoprivrednici Banata zahtevaju da javno preduzeće Vode Vojvodine umanji račune za odvodnjavanje, a od Vlade...agrosmart.net
Бојим се да ће нас и третирати сходно закључку до кога сами дођу на основу списку захтева достављеног "у наше име"..Smejace se uz ladno pivo kad procitaju ovo i pitace se da li smo mi normalni!
Tretiraju seljaka shodno njegovom umeću organizovanja. S obzirom da je trenutno organizovanje seljaka nikakvo, takav je i tretman. Nema tu šta da ne bude jasno.Бојим се да ће нас и третирати сходно закључку до кога сами дођу на основу списку захтева достављеног "у наше име"..
To si u pravu ali vidis da je doslo vreme cudno,pile u lindi 2.5kg 230dinzi,jaja 6 dindzi,mleveno meso 500gr 180 dindzi. Boli njih patka da zavise od nas,imaju sve. Ja se ne secam vise kad su sestre i tetka iz bg dosle kod nas po malo sira domaceg i jaja i suvog mesa i kobasica i slanine,a bratu iz pozarevca sam i lik zaboravio,imaju manje vise sad sve po gradovima. Od nas dobijaju jeftino zito i jeftino mleko i dovidjence. A mnogo bih voleo da nisam u pravu kad ovo pisem ali...Moj deda je govorio "ja mogu da proizvedem hrane za mene i moju gospođu bez traktora i nafte, veštaka itd. Domaće pile svoje seme za povrće u bašti i neću biti gladan, a ovi u soliteru neznam kako će."
Da me ne shvate ljudi pogresno:,,nedaj Boze da se Srbi sloze''Forum pesimista. Svi kukaju a kad se nešto planira pokrenuti opet kuknjava.
Izgleda da cemo mi sada polako u goste kod rodbine u gradovima pa zasednemo dok se ne usmrdimo da otvore frizidere i daju nam sir,jaja,slaninu samo da odemo.To si u pravu ali vidis da je doslo vreme cudno,pile u lindi 2.5kg 230dinzi,jaja 6 dindzi,mleveno meso 500gr 180 dindzi. Boli njih patka da zavise od nas,imaju sve. Ja se ne secam vise kad su sestre i tetka iz bg dosle kod nas po malo sira domaceg i jaja i suvog mesa i kobasica i slanine,a bratu iz pozarevca sam i lik zaboravio,imaju manje vise sad sve po gradovima. Od nas dobijaju jeftino zito i jeftino mleko i dovidjence. A mnogo bih voleo da nisam u pravu kad ovo pisem ali...