Kukuruz 2021

Vreme je za silažu.Ja krećem sutra, nema više čekanja, kukuruz se menja iz dana u dan.

I mi krecemo sutra silazu, ako ostane jos malo izgorece sarovka nacisto.
Klip ima gde je u vostanom stanju a ima i u mleku, ne moze se cekati vise.
Gledam na YT juce neki radili, sarovka tako reci zrela, meni se to ne svidja.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Prašnjavo i kukuruz od metar i po
cc2c4203f27371cda2e6039dbd5bd854.jpg
b76a6cb7f3749079002bac3b9b780b44.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ljudi je.b.l. vas 2012...neponovila se ..
Neka bude normalno vreme ali živimo u vremenu da smo svedoci da nešto nije kako treba.
Ima da gajimo i banane...ko zna sta nas čeka.

Ne mozes da gajis banane jer posle ovako “lepog” leta treba da ocekujes jos “lepsu” zimu….a nijedna banana nece u hladno…

Kraj sveta u Turskoj i požari i poplave Grčka isto, Sibir gori takođe, Problem sa golfskom strujom, Jadransko more postalo SLANIJE, uragani, tornada ima gde ih nikad nije bilo,

Mi to verovatno necemo doziveti, ali doci ce i do toga...... Da li camci ili kaktusi nesto od toga ce biti.
Mada ko zna mozda ukrste kukuruz sa kaktusom pa se nista nece znacajno promeniti u proizvodnji kukuruza, osim sto vise necemo vise gledati u nebo i prizivati kisu...... :haha:

Mi to verovatno necemo doziveti, ali doci ce i do toga...... Da li camci ili kaktusi nesto od toga ce biti.
Mada ko zna mozda ukrste kukuruz sa kaktusom pa se nista nece znacajno promeniti u proizvodnji kukuruza, osim sto vise necemo vise gledati u nebo i prizivati kisu...... :haha:
Veliki broj nas će da doživi ima da s e menja struktura proizvodnje..

Nazad
Vrh