MOMOSARIC
Član
Evo kad bi mogao da biraš npr 2 kiše po 20 l da budu u junu ili julu a drugi mjesec da bude suv koji bi odabrao? Ja bi birao jul a jun neka bude suv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali se ipak ponavlja 2017 ili cak i gora godina.To se baš rijetko dešava. Čak i sa ovih slika koje si ti postavio a i ja imam takvih kukuruza ponegdje i gorih. I oni će se vratiti u igru ako bude solidne kiše i malo zahladjenja. Juli ubija kukuruz kako takav žedni, isto tako može da ubije i kukuruz u najboljem stanju. Avgust u nalivanju isto može da poveća ili smanji masu zrna i do 40%
Момо врстан си човек ,велики си познвалац овог посла можемо сви ми само пуно тога овде научити од тебе ,и што је најважније увек позитиван.To se baš rijetko dešava. Čak i sa ovih slika koje si ti postavio a i ja imam takvih kukuruza ponegdje i gorih. I oni će se vratiti u igru ako bude solidne kiše i malo zahladjenja. Juli ubija kukuruz kako takav žedni, isto tako može da ubije i kukuruz u najboljem stanju. Avgust u nalivanju isto može da poveća ili smanji masu zrna i do 40%
кукуруз не завршава у овом месецу ,шта год да буде то не може се деси ,за њега се борба наставља...Sta ti vredi jul i avgust, ako on zavrsi karijeru vec u junu? Takodje, gledano logicki, veca je sansa da jun bude kisovit, nego sto je to jul ili avgust, statistika govori takn u junu pravi masu stabljike, ako ona bude velika, ima sansu da izgura kakav takav klip, uprkos susi.Ako on nema padavina u junu, pa ostane mali, sta ce on da uradi ako nastavi susa dalje ne daj boze?
Nisi ti prosao kroz sranja, zato i tvrdis tako!кукуруз не завршава у овом месецу ,шта год да буде то не може се деси ,за њега се борба наставља...
што је више срања више је и радовања, мислити о томе...Nisi ti prosao kroz sranja, zato i tvrdis tako!
Treba da se vadi arpadžik te sam išao da vidim kako se "čupa".Svašta sam video .Kukuruzi su kaktusi,i to oni zakržljali.Ko nije išao u atar bolje da ni ne ide.