Kukuruz 2021

Ja sad ne idem, ne gledam pa tako i ne sekiram se puno..... sto je bilo do mene uradio sam . Spremam se na naj gore pa ako malo dobijem bicu srecan! :ppozdrav:

Bc Pajdas i Klipan slikano oko 13h

Zp606

9911 i Bc 582

Bc pajdas upalio se oko sume, ta njiva ni pola nece da ostane dzaba placam kiriju ove godine.nego iznad i ispod sume je ok za sada

Komsija pored, pojacavao ga rasipacem ovih dana

Sit gladnom ne veruje .Ako je kiša 2,3,5 litara, bilo je nedavno ali ako misliš na 30 litara onda ,ne znam .Možda je ove godine nije bilo .

Sad sam prosao pored mog ogleda i potpuno ista situacija kao kod Peeta. Svi sasticeni osim 4351.

Sad sam bio da bacam pogled i vise nije vazeca ta prica od juce.
Skoro da nema razlike, osim sto za nijansu se vise izvrnuo 5830, valjda zato sto je najveci, najkasniji i vise vlage crpi!
Sad i 4351 se ne razlikuje od ostalih.
Gori polako ali sigurno !

ca4a6db0ccbb7952667e66c5b4885c62.jpg

6f68714f59737185743f5ad56dff7d60.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta reci!!! Ali ipak svestan sam od 2012 da Dkc prvi prolupa i tu opet svesno rizikujem nadajuci se svako prolece kad ga posejem da je tesko da se ponavlja 2012 i 2017.
Ali eto lako moze doci do reprize.

A za cetvrtak i petak ide do 40 stepeni,bice igranka sa kukuruzom

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Izdrzace mnogi dobri kukuruzi do nedelje ako tada krene zahladjenje i kisa ima nade ako ne, onda je ovo kraj.Primetio sam da manji kukuruz iapod pojasa ne raste uoste, zateglo ga tvrdo.Imam i ja nejednke po negde, oni sto su veliki uhvatili su dubinsku vlagu i drze se a oni manji se muce, njima je noc sansa za razvoj.Rano je pocela vatra, bas rano kao nikada ranije.

Nazad
Vrh