Vratio sam se malo u 2017 ima slicnosti bas od ovog dana, isto su najavljivali 10 tropskih dana. Mislim da su sada kukuruzi malo bolji nego onda, mislim na one dobre a losima ne pomaze nista, jos pre setve su osudjeni na propast.jednostavno poslednje tri godine bile su nadprosecno kisne kod nas, od toga dve su bile bas rodne i brali su kukuruz i oni u travi i bez djubriva e sada je doslo to na naplatu, jos sam ja povecao povrsinu za tri puta, racunao sam da zaradim malo ali na kraju bice k...a od svega toga, ako izvadim ulozen repromaterijal, bicu srecan i da se nosim u tri lepe vise, uvek kada sam pokusao da malo povecam proizvodnju najebao sam, jedino led kada bi mi ocistio po mogucstvu samo moje njive, nebi mi bilo zao, ovde i onako su ga svi ugasili.Moj kukuruz licno, prilicno je dobar i pored toga da je dobio 10mm kise od 1maja do danas.Imam jedan kod kuce, to je njiva izlozena suncu, veoma strma, prva izgori, pola metra je smonica a ispod beli pesak ali za sada se drzi dosta dobro za desetak dana ce izbaciti metlicu ako on prezivi onda ce i ovi ostali.