Kukuruz 2021

Pajdas u blizini kuce bas na suncanoj strani, za deset dana najkasnije pocece metlica da izlazi.danas slikano na 35 jos se bori mislim dq bi morao da izdrzi ovaj prvi nalet

Vidim da če ove godine kulture biti najniže moguće sa visinom, a kako će biti roda, to će tek da vidimo. Ono što sam malo danas vidio, da one njive koje su zaparložene sa puno korova su baš loše. skoro da su i izgubljeni usevi. a suncokret sprema glave na 125 cm.

Zaliva li ko od vas kukuruz ili planira ?
Nisam pametan šta raditi da li da calujem lovu da pročistim kanal jedan i zalijem ga noću, strah me da se preko dana sa tolikom količinom vlage ne skuva.
Eno drugar zaliva par dana već svaku noć sa 40-50 l/m2 i odma se razlika primeti u napredovanju ali me strah reakcije kuvanja posle par dana.

Zaliva li ko od vas kukuruz ili planira ?
Nisam pametan šta raditi da li da calujem lovu da pročistim kanal jedan i zalijem ga noću, strah me da se preko dana sa tolikom količinom vlage ne skuva.
Eno drugar zaliva par dana već svaku noć sa 40-50 l/m2 i odma se razlika primeti u napredovanju ali me strah reakcije kuvanja posle par dana.
Kakvo kuvanje brate. ..
Samo daj vodu

Bome ja zaljevam zelje nešto malo koliko sam mogao krumpir.
Nenogu stići sve kukuruz nije prioritet za zaljevat.
Voda će odlično doći samo treba par dana zaljevat jedan dan ništa ne znači.

Bome ja zaljevam zelje nešto malo koliko sam mogao krumpir.
Nenogu stići sve kukuruz nije prioritet za zaljevat.
Voda će odlično doći samo treba par dana zaljevat jedan dan ništa ne znači.
Nemam sistem za zaljevanje ali me informativno zanima, zar nije moguce npr zaljeva ti u 23 sata navecer do 6 ujutru i na taj nacin stvoriti ajmo reci 20 mm padavina?

Nazad
Vrh