MOMOSARIC
Član
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz malo sale,ima svega i sortne osobine a ima i malo do hraniva kod mene dkc 5068 lisce kao i pionir pred usev mu psenica a dok kod nekih komsija sa malo prljavim njivama i verovatno manjka djubriva fitilji i izgleda na kaktus a sorta ne znam koja mu a mozda ima i do obrade kao svuda na krajevima gde je tvrdo prvi fitilji ...Evo male zagonetke , šta je ovo?
Ogled Pionira i resto ovaj uvrnuti, verovatno DKC.Evo male zagonetke , šta je ovo?
OK, slažem se, opet s druge strane, ja sam moje njive podelio koliko sam mogao ravnomerno na 4 kulture, i koliko vidim ni jednoj se ne piše dobro..Nas jedan clan ima jako dobru filosofiju.
Inace jednom davno rece mi jedan poznati ekonomista da ga ne imenujem kaze disperzija rizika kad sam ga pitao tacno da mi pojasni ons e spusti na moj nivo i kaze"nikada se sva jaja ne nose u jednoj korpi ".
Menjacemo navike, a pogotovo drugacije odnostiti prema zemljistu.
Svaka čast Dukej i Pop Step, tačan odgovor. Izolacija levo i desno Dkc 5075 po 6 brazda a ostalo 9 hibrida pionira po 6 brazdi.Ogled Pionira i resto ovaj uvrnuti, verovatno DKC.
Da, jesi radio nekad oglede?Izolacija?