MOMOSARIC
Član
Misliš na onu stvar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tako nesto.Misliš na onu stvar?
Opasno je sto ce i noci biti preko 25C to je bas opasno.Ne daj Boze da krene i vetar kao sto zna da duva ovde.
U tom slucaju bice parcela koje ce se za 10 dana skroz osusiti! Vise nece ni biti pitanje koliko ce prinos biti nizi!
Ima da ga vrsemo kao u pesmi 1 levo desno 2 1 napred nazat sad... hahahPomucicemo se.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Nije ga zalio dovoljno,kada se zalije koliko treba,ne smeta mu 40 stepeni,grci su ludi sto navodnjavaju,samo se Srbi sprdaju sa komsijom koji navodnjavaGledam komšijin kukuruz koji je prije tri dana zalijevao tifonom....opet se list uvrće i teško podnosi vrućinu...od uvratina svakim danom sve dublje u parcelu.
To sto se list uvrce, tako se kukuruz brani od toplote. Zavisno od sorte, neki vise neki manje.Gledam komšijin kukuruz koji je prije tri dana zalijevao tifonom....opet se list uvrće i teško podnosi vrućinu...od uvratina svakim danom sve dublje u parcelu.
Price za malu decu da kad se ufitilji brani se od toploteTo sto se list uvrce, tako se kukuruz brani od toplote. Zavisno od sorte, neki vise neki manje.
Dok ne krene da podgoreva, tj suse se donji listovi sve je to jos dobro, ima vlage.
Danas bio u Manastir Kalenic i tom delu je palo sigurno 100mm kise u poslednjih 10dana, nekoliko sela je natopljeno, sve sto je mene omasilo odvukle su gledecke planine, ali gledam kukuruzi, vecina se uvila daleko vise nego moji koji nisu dobili kisu ja se ne secam kada, mozda samo 10mm u poslednja dva meseca.Za kukuruz koji je dobar i na nekoj normalnoj zemlji, kada se sprema pakao kao ovaj sto nas ceka, bolje je da bude suvo povrsinski, svaka mala kisa donosi do velikog isparavanja i podgorevanja, to se narocito vidi kada su ekstremi u pitanju kao sada.gdje vidiš sprdnju....samo kažem da mi je čudno da je za tako kratko vrijeme počeo ponovo da uvrće list