petarkrsmanovic
Član
Mirmag, je li ovo za silazu mozda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mirmag, je li ovo za silazu mozda?
Nije tacno da nema podgorelog lista,ima ga bar 30% ovo je slikano uvece a preko dana je sav uvijen kao da ga nema,kisa je pala pe 40dana i to malo a ovo nije ni blizu kako treba da bude,pola njive ima preko dva metra pola ispod dva metra visinu,zemlja je ispucala jos pre mesec dana.Ako kisa ne padne za 5dana ovde ce prinos biti 30% od normalnog jer sada je bas kisa najpotrebnija,Ja nemogu da kacim slike koje nisu moje,ovakvo je trenutno stanje,nemam nameru da bilo koga zajebavam jer moj hektar je sitnica u odnosu na ostale ljude,Bilo je godina kada nisam imao ni za seme,izgori sve zivo.Ali bitna je njiva,nemoze kukuruz biti dobar tamo gde ima sljunka ili peska i gde je retka zemlja,moze ali nemoze u ovakvim uslovima.Imam i na drugim parcelama p9911 i situacija nije najbolja.
evo ovo je sada slikano na drugoj parceli.
Peet šta se to zeleni kao gora iza tvojih kukuruza i strnjike na drugoj slici???
Specijalno za sve koji su ubedjeni da im je kukuruz los i da susa vlada kod njih!
5222 Dekalb 4717
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je trska onda nije do Dekalba,ali ako je kukuruz???Dobro si zapazio kris ovo nesto nie uredu iza se kukuruz zeleni ili trska