MOMOSARIC
Član
Najraniji sto sam sijao 27.3. je visine izmedju koljena i kaisa i prikicno sklopio ,,vidio sam u prolazu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih rekao da se bitka gubi u aprilu eventualno maju, a u julu i avgustu se gubi rat! Onda nema popravnog...Ove slike iz srema su dobili podosta kise, mada uvek umeju da kukaju za kisom, da dodju ovde kod nas pa da pogledaju martovske setve od 25, marta pa kukuruzi jedva do kolena ni na sta ne lice a njive u jako dobroj kondiciji. Ja juce poceo da spartam kukuruzi jedva u 6-8 lista kilavi ni na sta ne lice.
Sreca jos bitka nije izgubljena presodno ce biti jul i avgust !!!
Opet udarate u isti talambasKod nas su vidno bolji oni iz ranije setve, ne mora to na kraju ništa da znači ali trenutno su vrh.
Ja sam setvu kukuruza zavrsio 5. Aprila,a poceo 1.aprila,sklop extra,zatvaraju se redovi.Opet udarate u isti talambas
Daj sliku iz te ranije sjetve ali ne sliku uzduznog reda vec sa strane da vidimo koliko fali , odnosno nije niklo, a ove godine matematika ili statistika je neumoljiva sto ranije posijane veci postotak kukuruza nije nikao.
A kako izgleda kukuruz vise zavisi od onog koji radi njivu i kako je radi.