slobapatrola
Član
Koji hibrid na zadnjoj slici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolegin kukuruz sijan 28.3. na nekoliko njiva nista veci nije nego nas koji je sijan 10.4.Ja sam to prosle godine imao slucajno posejano 10 tak redi, promasio markir pa sejao izmedju redova. Uglavnom prinos je bio dosta slabiji na tih 10 redova nego na ostatku parcele.....
Nego dajte koju sliku kukuruza iz martovske setve, ti bi trebalo vec metlicu da teraju.......
Ako je pitanje bilo za mene. Na svim slikama je isti hibrid, P0704Koji hibrid na zadnjoj slici?
Otkud ti računica da bi trebalo da tjeraju metlice?Ja sam to prosle godine imao slucajno posejano 10 tak redi, promasio markir pa sejao izmedju redova. Uglavnom prinos je bio dosta slabiji na tih 10 redova nego na ostatku parcele.....
Nego dajte koju sliku kukuruza iz martovske setve, ti bi trebalo vec metlicu da teraju.......
Pa neko ranije u temi rece "dok ovi nasi kasno sejani niknu oni iz martovske setve ce biti vec u osmom listu".....Otkud ti računica da bi trebalo da tjeraju metlice?