Zeka85
Član
Ja sam imao problem ali u klijanju ga izbusio. Morao sam 1kj da presejem. A čuo sam da hoće da dira kukuruz i kad nikne. Do duše nije seme tretirano...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledao sam otkopam i u stablu mali zicari izgleda od ove kise izasli gore.Pre 5-6 godina mom bratu osusili 1,7 h sve morao da preseje i opet dirali ali manje i to veliki kukuruz 7-8 pero.dradio sam sisteminom vecwras i ako mi se to ne svidja ali usmrdeo sam njivu oseca se na kilometar.Za sada nema mnogo mozda 10-15 osusenih ali crv je proradio ovih dana odovaraju mu uslovi.Nadam se da ce delovati otrov ako ga kukuruz prezivi.Zeljko jesi li gledao da nije sovica . Raskopaj okolo osusenog dobro i oko susjednog .Mada ti ne mijenja nista .
Ne znam da li se slika vidi, ali ovo sam juče prskao mezotrionom+nikosulfuronom. Vidim da neki prskaju i "čiste" njive, bez korova. Nalazim da korov treba da bude u visini 20-25cm, ili mislite da sam zakasnio malo sa prskanjem?