males
Član
ZP 434, sejan 27.04. Treba prskati ali ne da vreme. Nadam se petak ili subota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas na Agrimax...ja sam lično presijao preko 3 ha.Dosta je bilo pritužbi na klijavost...izlazili su njihovi kontrolori na teren ,ustanovili štetu ali nisu imali sluha da daju zamjensko sjeme.Mislim da je Agrimax,barem što se tiče Banjalučke regije završio karijeru.Kod nas par ljudi se žalio na zp
Veliki problem je prokletstvo nasih apotekara koji drze jake cijene. Ove godine sam placao pioneer 9911 po 90KM/vreca. A cuo sam da je na par mjesta bio i po 130KM jer je bila nestasica( kao da radja suvo zlato). Ja se trenutno najvise drzim naseg domaceg hibrida BL 43 sijemo ga dugo i u nasim uslovima se odlicno pokazao.Ne znaci uvek da ono sto je skupo da je dobro,ali vecinom da,pogotovo u ovoj nasoj bransi,i eto sta sad raditi,jbm li im nanulicu...
Ja sam tri petce posijo na 2 hektra i odlicno je niko....Kako su razlicite njive na jednoj oprskan i milina za vidjet a na drugoj se nevidi od trave iako je u 4 a pokoji gura i peti list....jednostavno nemogu uci od vlage..sad kad prestane kisa bar pet dana nemogu uci sa traktoro.m i pitanje sta bude od njegaDa li je neko imao problema sa nicanjem ZP 555? Na parceli od 1 ha 80% nije izniklo. Dolazili su njihovi ljudi i oni tvrde da je pretjerano sa preparatom za zaprasivanje. Komsija je na 3 vrecice nasuo 200ml insekticida, a kao to je trebalo da ide na 4 vrecice. Tako da oni ne priznaju krivicu. Vjerovatno je u pitanju staro sjeme.
Ja na jednu vrecu od 25000 zrna stavim 100ml imidakloprida 600FS i 100ml vode, i nikakvih problemaDa li je neko imao problema sa nicanjem ZP 555? Na parceli od 1 ha 80% nije izniklo. Dolazili su njihovi ljudi i oni tvrde da je pretjerano sa preparatom za zaprasivanje. Komsija je na 3 vrecice nasuo 200ml insekticida, a kao to je trebalo da ide na 4 vrecice. Tako da oni ne priznaju krivicu. Vjerovatno je u pitanju staro sjeme.