Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicno izgleda. Da li je sejano sejalicom za direktnu setvu, ili obicnom diskosnom/raonom ?5068 gruber pa kratka tanjiraca u jesen. Bez pripreme u prolece.
Ma ima da bidne domaćinski.15 minuta nakon što sam završio prskalicu počela je kiša i palo je oko 2 l/m2. Prskao sam sa Agrodimarkom, Terbisom i Nikosavom. Nikosav je OD pa nisam stavljao okvašivač. Živo me zanima da l' sam džabe krečio...
Ja malo drugačiju kombinaciju sa okvasivscem i prošlo je 2h, ali je pala manja kisica. Videćemo za 10ak dana da l sam i ja džabe krecio...15 minuta nakon što sam završio prskalicu počela je kiša i palo je oko 2 l/m2. Prskao sam sa Agrodimarkom, Terbisom i Nikosavom. Nikosav je OD pa nisam stavljao okvašivač. Živo me zanima da l' sam džabe krečio...
Imao sam sličnih situacija ne brini djelovaće otrov nemože se on tako lako oprati.E, ako 2 sata nije dovoljno onda mi je i prethodna prskalica (2.4ha) prdnula u čabar.
Da predusev psenica, posle setve samo total 4litra na hektar sa 65litra vode. I hirosima kombinacija u 4 listu. Da napomenem isao je super start 25kg. Hektar i 200kg ana u red u setvi.Odlicno izgleda. Da li je sejano sejalicom za direktnu setvu, ili obicnom diskosnom/raonom ?
Koliko tretmana herbicidima, jesen i/ili prolece ? Totalni i/ili selektivni ?
Predusev psenica ?
Kiraj propusti i ako dodas okvasivac? Kod pepeljuge je problem presvlaka preko lista. Ako eliminises problem da rastvor sklizne resio si. Meni scaut je propustio sam ambroziju a kad se doda i terbutilazin ne propusti nista. Okvasivac obavezan.
Nisam slikao ali je jako mala ,mislim da momentalno nema prevlaku ,videću za koji dan da li je osetila.Kiraj propusti i ako dodas okvasivac? Kod pepeljuge je problem presvlaka preko lista. Ako eliminises problem da rastvor sklizne resio si. Meni scaut je propustio sam ambroziju a kad se doda i terbutilazin ne propusti nista. Okvasivac obavezan.
ako sam dobro razumeo 4 litra totala na 65 lit vode po hektaru?Da predusev psenica, posle setve samo total 4litra na hektar sa 65litra vode. I hirosima kombinacija u 4 listu. Da napomenem isao je super start 25kg. Hektar i 200kg ana u red u setvi.
Da.ako sam dobro razumeo 4 litra totala na 65 lit vode po hektaru?